V.43 Pizza i Gotlandsdjungeln

Den här veckan är ingen vanlig vecka på Trappan. Det är äntligen dags igen för pizzaonsdag och söndagsbrunch. Det blir även en exotisk natklubb med SoCer och Skumpa och Gotlandspub!

Frasiga kanter, rykande tomatsås och en doft av smält ost. En kall öl på bordet, ett distanserat sorl och ljuva italienska toner. 
Puben öppnar 18:00 och kockarna kastar för fullt degar i köket för att skapa dessa utsökta, varma delikatesser. Stäm upp i italiensk skönsång i den där randiga tröjan och ta en gondol med vännerna ner till Trappan för nu vankas det Pizzaonsdag!

Fredagen den 24:e oktober är det Gotlandspub på Trappan. I stort sett hela Gotlands Bryggeris sortiment kommer att vara där - förhoppningsvis du också. Kvällen kretsar kring något vi valt att kalla för FATÖLSKAMPEN. Utöver de 10-tal exklusiva gotländska flasköl baren kommer att erbjuda, finns det tre utvalda öl, dessa även gotländska såklart. Den öl av dessa tre som lyckas charma flest kunder, och sälja bäst, blir trappans nya fatöl. 

Är du less på den mörka och tråkiga hösten som intagit Peking? Deppar du ännu mer över att Tenta-P dragit igång? Då är det till Trappan du ska på lördag! För vad vore inte bättre än att kliva in i en varm färgsprakande djungel där exotiska djur lurar runt Trappans alla hörn? SoCeR och Skumpa anordnar nu på lördag Welcome to the jungelSå på med päls, morrhår och fjädrar så ses vi på lördag bland lianer och djur!

Veckan är inte slut där. På söndag blir det brunch på Trappan! Oavsett om du känner dig seg och bakis eller pigg och fräsch efter veckans alla eskapader så kan du behöva unna dig ett ordentligt mål. Så ta med dig vännerna och kom till Trappan för att starta söndagen med en klassisk rejäl english breakfast. Eller varför inte ett par fluffiga amerikanska pannkakor?

V.42 Donuts och solsemester

Den här veckan blir en speciell vecka med munkar och carribean party. Puben kommer att vara öppen som vanligt på onsdag mellan 18-22, men tyvärr kommer puben att vara stängd på fredag. 

På torsdag blir det en pubkväll till hyllning av de utsökta, friterade och glaserade bakverken. 
Är du känd bland vännerna för att vara punktlig eller allmänt snabb i fötterna? De första 50 att beställa i baren kommer att få en donut på köpet, mums. Donutpuben öppnar 18:00 och självklart kommer Trappans ordinarie utbud av dryck och mat finnas att tillgå. Eftersom den Stora Donutpuben såklart är episk bestämde sig ett gäng goa killar att bilda gruppen Västkustsson och Salladsgrabbarna för just denna kväll. De kommer bjuda på en musikalisk salladsbuffé av soul, blues och svensk pop som du garanterat vill knäppa fingrarna till. Kom, ta med dig kompisarna och sötsuget så ses vi på Den Stora Donutpuben!

Säger hjärtat ja till en tropisk solsemester såhär i höstregnet, men CSN säger nej?
Kom till Caribbean Party på Trappan istället nu på lördag! Det är snällare mot plånkan och vi garanterar att du varken kommer att få solsting eller bondebränna. Att du kommer att drabbas av sjösjuka dagen efter är däremot inte helt orimligt.

V.41Oktoberpub och Color xplosion

Den här veckan händer det flera roliga saker på Trappan. Oktoberfest och färgfest står på schemat!

På torsdag kommer Tyskland till Norrköping, Trappan bjuder nämligen in till Oktoberpub. JAWOHL! Oktoberpub är en sjungande, öldoftande och skrålande fest som garanterat höjer humöret i höstmörkret. Runt långborden i stora salen kommer du kunna dricka öl ur din medtagna München Hoben-sejdel. På scen kommer röjiga och svinglada Granstav Langbert & Söner att bjuda upp till dans. I baren serveras, förutom öl i sejdel, Trappans vanliga men fenomenala mat- och dryckesutbud. 

Nu är hösten och kylan här på riktigt. Så välkommen in i värmen hos oss på trappan. Njut av god mat, dryck och lyssna till Amanda Larssons ljuva och lugna toner på Livefredag.
Amanda går termin 4 på sjuksköterskeprogrammet och gjorde sin comeback förra terminen som soloartist. Med sin blåa gitarr spelar hon covers, allt från Bruce Springsteen till Amy McDonald, men bjuder även på sina egenskrivna låtar. 

SKAndal och MAX Phesteri har förenat sina styrkor för att fylla hösten med mer färg än vanligt, det blir en färgexplosion! Därför är ni inbjudna till lördagens stora färgklick på Trappan: Color Xplosion! Färg kommer stå i centrum under kvällen, både i baren och på dansgolvet. Så, klä dig i dina mest färgglada kläder, färga ditt hår och visa din färgstarka personlighet!