v.04 Nollefesten och Lights!

Äntligen är Trappan tillbaka på normalt schema. Eller åtminstone nästan. Puben kommer ha öppet som vanligt på onsdag och fredag. På torsdag kör vi en specialare med Nollefesten. Reducerad pubmeny kommer att finnas mellan 18-22 för den hungrige, dock måste man betala för Nollefesten redan då för att komma in. 

Vad vore en bal på slottet, en resa jorden runt eller en trerätters på restaurang? Antagligen väldigt uppskattat i en trist Januari månad som denna men allt det där känns för långt bort. Vad ligger då nära till hands den där 22/1? NOLLEFESTEN på Trappan såklart, där nya studenter på nytt för in lite nytt liv på Campus. Kom till Nollefesten för att träffa nya människor, dansa loss, skapa ett danståg och skratta mellan 22-01! På nedervåningen kommer musik spelas av Trappans DJ som kommer bjuda på skön dansmusik alla känner igen och på övervåningen spelar Valla Skivgarde! 

2014 är förbi men det är inte dags att vända blad än (sorry kungen). Vi på Trappan är lite sentimentala och vill minnas tillbaka på de stora händelserna under året. 2014 innehöll många saker som Fotbolls-VM, ubåtar och riksdagsval. Denna promenad ner för minnets allé kommer i formen av ett quiz där 4 nattklubbsbiljetter ligger i potten. Perfekt inför helgens festligheter! Fredagsquizen drar igång 20:00 men puben öppnar som vanligt vid 18:00 och sen håller vi öppet till 01:00. 

På lördag är det dags! Tryckbar presenterar sin sista, största och mest påkostade fest: LIGHTSDenna kväll går de all-in med allt som har med ljus att göra; strålkastare högt som lågt, nya ljusuppsättningar, schyssta giveaways och för första gången i Trappans historia:

Lasershow!

V. 03 Back in the days

Nu på lördag öppnar Trappan återigen sina dörrar för Helgrymt och SoCers nattklubb Back in the days! Puben öppnar tyvärr inte förrän nästa vecka. Men deppa inte för det för lördagens nattklubb kommer bli en nostalgitripp utan dess like.

En mix av musik från 70-, 80-, och 90-talet kommer strömma ut ur högtalarna på alla dansgolv. HAMMERTIME! Känn groovet, digga takten och dansa dansen. En perfekt kväll att visa dina moves (även de du inte vågat) och lära dig nya steg. 

Varning till oldschool fantaster: spellistan kan innehålla spår av remixer. 
På ovanvåningen kommer det bli sjuttiotals rocklounge för den som inte kan få nog av den gamla goda tiden. 

Dags att på dig dateparfymen, tupera frillan, plocka fram neonbrillorna och ringa din bästis på hamburgartelefonen för på lördag blir det fest som (aldrig) förr med det bästa från tre decennier, på en oförglömlig kväll. Vi ses Back in the days. 

V. 50 Stand up, Tömning och Luciapub!

FEST? På en onsdag?!
Lill-lördag anländer till Norrpan med pompa och ståt. Töm & Glöm är en hingst som inte kan tyglas in på endast en afton, så vi tjuvstartar. Det finns helt enkelt för mycket som behöver tömmas och glömmas. Därför presenterar Tryckbar Förtömningen!

torsdag är det dags för er kanske hittills roligaste kväll i livet. Sveriges humorelit, en definitionsfråga förvisso, besöker Trappan och skratten kommer att regna likt en midsommardag i Borås. Thomas Ahlbeck och hans entourage intar Trappans scen. Behöver vi säga mer?

Den 12/12 är det äntligen dags för SSKadat att styra upp årets Luciapub på Trappan. I riktigt klassisk Lucia-anda kommer det gå att köpa pepparkakor, glögg och lussebullar. Enligt den lite mer ungdomliga approachen till Lucia kommer också Gold Strike att finnas i baren. Utöver det härliga julmyset kommer också ett julquiz att anordnas. Visa just dina kunskaper för chansen att vinna finfina priser. 

Äntligen är tiden inne! Hela terminen har vi längtat, drömt oss bort, räknat ner… till TÖM & GLÖM! (Du trodde väl inte vi menade jullovet?) En högtid mer fullproppad än julafton och mer explosiv än nyår! ”’Tis the season to tömma and glömma” som Bing Crosby sa. Glömma den gången du stod där utanför Systemet kl. 14.55 en lördag – men hade glömt leg. Glömma att du äntligen kom i tid till tentan - men hade glömt anmäla dig. Lagom till att vi har återhämtat oss från den vilda ridturen som var Förtömningen, ska vi svinga oss upp i fest-sadeln igen! Samma pangpriser som erbjöds på Förtömningen gäller även på Töm & Glöm.