V. 37 Infokväll och Mellanstadiedisco

Den här veckan händer det flera spännande saker på Trappan. Infokväll, nya burgare, popquiz och mellanstadiedisco står på schemat.

Alla gillar att slippa stå i kö, käka billig mat, dricka billig öl och gå på feta personalfester. Allt detta får du göra när du jobbar hos oss på Trappan. Häng med på infokväll på onsdag och se vilket arbetslag som passar dig bäst!

För en fet sammanhållning jobbar vi bäst i lag, här får du möjligheten att bli det du alltid drömt om. Lär dig slunga burgare i kocklaget, kittla drinklökarna med barlaget eller vända plattor med Trappans fränaste DJ’s.

Vill du knipa en plats i serverings- eller värdlaget? Då har du hittat rätt. Ta chansen och bli morgondagens ljustekniker, webbdesigner, marknadsförare eller vimmelfotograf idag.
Förutom att bli klokare på hur det funkar att jobba på Trappan så lanserar vi två nya burgare kvällen till ära. Hur nice låter inte Pulled Pork eller Bbq Deluxe? Ja det låter fett nice! Vi ses på onsdag helt enkelt. Om du inte hinner med att komma förbi på infokvällen den här veckan kommer det ett nytt tillfälle nästa vecka. 

På Fredag kickar vi igång höstsäsongen med ett popquiz på trappan! Fina priser och kluriga frågor utlovas, samt musik från Republiks eminenta DJ-crew.

På lördag så är det dags att göra sig redo för ett ”blast from the past” som heter duga, det har blivit dags för Mellanstadiedisco! LATex kommer bjuda på gamla dängorna från mat- och gympasalarnas svunna tider. Det ryktas till och med om att det kommer bli tryckare!

 

V.36 Kravall och toga

Efter två händelserika och roliga veckor kan det kännas lite tomt. Trappan kommer dock fortsätta att bjuda in till händelserika och härliga kvällar under hela läsåret. Glöm inte heller att Trappan är öppen dagtid om du vill sitta och plugga!

Nu är Nolle-P över men frukta icke, ovven behöver inte åka in i garderoben riktigt än. Trappan bjuder in till årets första kravallpub på torsdag där det kommer säljas märken från Trappan och från Norrköpings olika festerier. Så om det är något märke du missat att köpa under Nolle-P eller kanske alltid känt att du saknat är detta ett ypperligt tillfälle att göra det på. 

Som romarna brukar säga, det är inte fest om man inte festar i ett lakan. Därför bjuder Helgrymt in er till Togaparty så ni kan festa, antiken-stile på lördag! Riv ner en gardin, klipp sönder ett lakan eller vira din vita handduk omkring dig. Togan ska på helt enkelt. För att lyfta feststassen en extra nivå kan man även slänga på sig en olivkrans och känna sig som Julius Ceasar in his prime.

v.38 Livefredag och Green party

Den här veckan har Livefredag premiär på Trappan. Förutom det kommer det att bli en till infokväll för er som missade förra veckan. På lördag har vi en speciell gäst på nattklubben!

Alla gillar att slippa stå i kö, käka billig mat, dricka billig öl och gå på feta personalfester. Allt detta får du göra när du jobbar hos oss på Trappan. Häng med på infokväll på onsdag och se vilket arbetslag som passar dig bäst!

För en fet sammanhållning jobbar vi bäst i lag, här får du möjligheten att bli det du alltid drömt om. Lär dig slunga burgare i kocklaget, kittla drinklökarna med barlaget eller vända plattor med Trappans fränaste DJ’s.

Vill du knipa en plats i serverings- eller värdlaget? Då har du hittat rätt. Ta chansen och bli morgondagens ljustekniker, webbdesigner, marknadsförare eller vimmelfotograf idag. 

På fredag är livespelningarna äntligen på Trappan igång igen! Det är dags för ljuva toner att spridas inom Trappans väggar när bandet The Third Track äntrar scenen. Det kommer bli en härlig första livefredag, så kom förbi och käka en burgare, ta ett glas och lyssna på en duktig Trio!

Söndagar är kanske en röd dag, men det är minsann inte lördagarna på Trappan, de är nämligen gröna! 
För grönt är skönt heter det ju, så därför går Trappan ihop med Midori för att ge er Green Party. Drinkarna kommer vara gröna, Trappan kommer vara grönt och kanske viktigast av allt, ni ska vara gröna. Så på med den grönaste outfiten så ses vi i den gröna kvällen.