V. 06 Infomässa, Charterpub och Fabriken

Den här veckan på Trappan är fullproppad med roliga evenemang. Temapubar varje dag och som avslutning på veckan kör vi Fabriken.

Har du missat att man kan jobba på Trappan? Eller tror du kanske att det är försent att hoppa på det tåget? Misströsta ej min vän! På onsdag så arrangerar vi en mässa på Trappan där du kan signa upp dig, mingla med de olika lagen och få veta allt vad som det innebär att jobba på Trappan. 

Inte övertygad än? Läs det här då:
Alla gillar att slippa stå i kö, käka billig mat, dricka billig öl och gå på feta personalfester. Allt detta får du göra när du jobbar hos oss på Trappan. Häng med på en informationsmässa och hitta ditt arbetslag!

Unna dig resan till Playa del Trappan i vackra kulturstaden Norrköping. På Torsdag anorndar Skumpa och Tryckbar en charterpub.
En uppskattad destination nära dig, som inte bara är det enklaste utan också det billigaste resmålet, perfekt för dig som precis spenderat pengarna på kurslitteratur. Här trivs både party-gänget och livsnjutaren i den tillbakalutade atmosfären. Hur låter det med en frisk öl eller en drink med tropiska inslag?

Visste du att Trappan har ett alldeles eget husband? Nu vet du! På fredag är det hög tid att ta sig till Trappan för att lyssna på årets husband. Denna premiärspelning, som börjar ca 20.00, kommer vara extra lång för i år består husbandet nämligen av hela TRE stycken olika band!

Lördagar är Fabrikens favoritdag och vi kommer att göra allt som står i vår makt för att det ska bli en högtsmällande dunderfest med alla våra festligaste vänner. Bakom spelarna hittar du Stockholmsduon Håll Käften och Dansa (HKOCHD) som med sina feta beats kommer att få dina trumhinnor att sprängas. Dansgolvsmoguler denna afton är inga mindre än Unicorn Vibes + Svartjobb och Hor$ey som kommer att få våra dansgolv att glittra och spraka som om det var nyårsafton.

v.04 Nollefesten och Lights!

Äntligen är Trappan tillbaka på normalt schema. Eller åtminstone nästan. Puben kommer ha öppet som vanligt på onsdag och fredag. På torsdag kör vi en specialare med Nollefesten. Reducerad pubmeny kommer att finnas mellan 18-22 för den hungrige, dock måste man betala för Nollefesten redan då för att komma in. 

Vad vore en bal på slottet, en resa jorden runt eller en trerätters på restaurang? Antagligen väldigt uppskattat i en trist Januari månad som denna men allt det där känns för långt bort. Vad ligger då nära till hands den där 22/1? NOLLEFESTEN på Trappan såklart, där nya studenter på nytt för in lite nytt liv på Campus. Kom till Nollefesten för att träffa nya människor, dansa loss, skapa ett danståg och skratta mellan 22-01! På nedervåningen kommer musik spelas av Trappans DJ som kommer bjuda på skön dansmusik alla känner igen och på övervåningen spelar Valla Skivgarde! 

2014 är förbi men det är inte dags att vända blad än (sorry kungen). Vi på Trappan är lite sentimentala och vill minnas tillbaka på de stora händelserna under året. 2014 innehöll många saker som Fotbolls-VM, ubåtar och riksdagsval. Denna promenad ner för minnets allé kommer i formen av ett quiz där 4 nattklubbsbiljetter ligger i potten. Perfekt inför helgens festligheter! Fredagsquizen drar igång 20:00 men puben öppnar som vanligt vid 18:00 och sen håller vi öppet till 01:00. 

På lördag är det dags! Tryckbar presenterar sin sista, största och mest påkostade fest: LIGHTSDenna kväll går de all-in med allt som har med ljus att göra; strålkastare högt som lågt, nya ljusuppsättningar, schyssta giveaways och för första gången i Trappans historia:

Lasershow!

V. 03 Back in the days

Nu på lördag öppnar Trappan återigen sina dörrar för Helgrymt och SoCers nattklubb Back in the days! Puben öppnar tyvärr inte förrän nästa vecka. Men deppa inte för det för lördagens nattklubb kommer bli en nostalgitripp utan dess like.

En mix av musik från 70-, 80-, och 90-talet kommer strömma ut ur högtalarna på alla dansgolv. HAMMERTIME! Känn groovet, digga takten och dansa dansen. En perfekt kväll att visa dina moves (även de du inte vågat) och lära dig nya steg. 

Varning till oldschool fantaster: spellistan kan innehålla spår av remixer. 
På ovanvåningen kommer det bli sjuttiotals rocklounge för den som inte kan få nog av den gamla goda tiden. 

Dags att på dig dateparfymen, tupera frillan, plocka fram neonbrillorna och ringa din bästis på hamburgartelefonen för på lördag blir det fest som (aldrig) förr med det bästa från tre decennier, på en oförglömlig kväll. Vi ses Back in the days.