V.34 Nolle-P är här!

Hej alla glada studenter och välkomna till Norrköping alla Nollan! Trappan hoppas att ni har haft en fantastiskt sommar och tagit vara på det fina vädret. På Trappan kommer det bli festligheter under den här veckan. Trappan kommer givetvis vara tillgänglig för alla under Nolle-P och inte bara faddrar och nollan.

Vi kastar loss på tisdagen med Piratfesten som STUFF:s festerier anordnar. Äntligen är det dags att besöka dansgolvet tillsammans med dina nya bekantskaper och vad passar bättre då om inte piratfesten? Sväng dina vilda höfter till signaturtonerna i Pirates of the Carribean och skjut dina pickadoller högt i skyarna.

Är du lite som Rembrandt, Kahlo, van Gogh eller Picasso? Eller som allihop? På Onsdag är det dags att ta fram sin artistiska sida på Trappan. 3Cant presenterar Konstfesten!

På torsdag vankas det pub och inte vilken pub som helst utan terminens första. Ni gamla Trappanrävar känner till upplägget med bra käk, en god dryck och härliga människor. För er som är nya i stan så är det utmärkt tillfälle att utforska ”Studenteterns vardagsrum” när det inte är nattklubb.

Missade du Woodstock? Ingen fara! På fredag har det nämligen blivit dags för Max Phesteri, SKAndal och Helgrymt att ge er peace, love och party på Trappan! Det är dags för Flowerpowerfesten!

På lördag presenterar Fest-N den mest slipade festen på länge, Slipsfest-N!
Kanske finns det en slips i din garderob, en slips som bara använts en eller två gånger. Den där slipsen som du hade på din mosters bröllop för fyra år sedan eller slipsen du fick på den där bittra, gråa, födelsedagen dina föräldrar tvingade dig att anordna. Randig, rutig, prickig, svart, cerise eller kanske grön. Oavsett färg och mönster har du länge valt slipsen bredvid, favoritslipsen. Nu är festen här för alla åsidosatta slipsar att ta revansch, en fest för de slipsar som inte sett dagens ljus på mycket mycket länge. 

Djungelklubben!

Sommaren är här det är dags för fantastiska sommarhänget på Trappan!

Mellan 5 juli och 2 augusti bjuder Djungelklubben på fem grymma fester. Det är ett brett utbud av artister och DJ:s bokade inför sommarens bravader på Trappan. Det kommer bjudas på en grym blandning av musik, en härlig energi och en lång rad underbara sommarkvällar.

Håll öron och ögon öppna för mer detaljerad information. Om ni är nyfkna på vilka som spelar kan ni hoppa in på Djungelklubbens egna hörna är på trappans hemsida. Den hittar ni här! Hoppas ni är taggade på en fantastisk sommar, för det är vi!

Sommaren är här!

Sommaren är här och det betyder att Trappan tar sommarlov. Trappan vill tacka alla som har varit en del under året som har gått. Vi har haft jätteroligt och hoppas att ni också har haft minst lika kul som vi har haft! Vi laddar nu om för att göra nästa termin ännu bättre och hoppas att ni tar det lugnt i sommar och ser till att bada och sola så ni orkar med alla de fantastiska kvällar som kommer att komma nästa termin. 

För den som känner att sommaren är för lång och att man inte kommer klara sig utan Trappan hela sommaren har vi en glädjande nyhet. Vi kommer att ha nattklubb fem lördagar i rad med start i Juli. Mer information om detta kommer innom kort!