Djungelklubben!

Sommaren är här det är dags för fantastiska sommarhänget på Trappan!

Mellan 5 juli och 2 augusti bjuder Djungelklubben på fem grymma fester. Det är ett brett utbud av artister och DJ:s bokade inför sommarens bravader på Trappan. Det kommer bjudas på en grym blandning av musik, en härlig energi och en lång rad underbara sommarkvällar.

Håll öron och ögon öppna för mer detaljerad information. Om ni är nyfkna på vilka som spelar kan ni hoppa in på Djungelklubbens egna hörna är på trappans hemsida. Den hittar ni här! Hoppas ni är taggade på en fantastisk sommar, för det är vi!

Sommaren är här!

Sommaren är här och det betyder att Trappan tar sommarlov. Trappan vill tacka alla som har varit en del under året som har gått. Vi har haft jätteroligt och hoppas att ni också har haft minst lika kul som vi har haft! Vi laddar nu om för att göra nästa termin ännu bättre och hoppas att ni tar det lugnt i sommar och ser till att bada och sola så ni orkar med alla de fantastiska kvällar som kommer att komma nästa termin. 

För den som känner att sommaren är för lång och att man inte kommer klara sig utan Trappan hela sommaren har vi en glädjande nyhet. Vi kommer att ha nattklubb fem lördagar i rad med start i Juli. Mer information om detta kommer innom kort!

V. 22 Sista veckan

Terminens sista vecka är här.  Det ska självklart firas.

På onsdag är det dags för läsårets sista pizzapub på Trappan. Kom och njut av en trevlig kväll och käka en mumsig pizza. Det går bland annat att spela pingis och sällskapsspel! Trappan har som vanligt öppet mellan 18-22.

På torsdag är vi stolta att presentera Livetorsdag utan liveDenna torsdagen har vi valt att plocka bort live men vi vill ändå fira torsdagen. Så kom och umgås i goda vänners lag och beställ något förfriskande i baren och som om det inte räcker så kommer ni även kunna njuta av spel i massor. Sällskapsspel, pingis och dart kommer stå till ert förfogande så kom hit på torsdag och fira att det är just torsdag. Puben står till ert förfogande mellan 18 och 01.

Fredagen blir en traditionell quizfredag. Så gnugga geniknölarna en sista gång för terminen och kom förbi. Självklart kommer baren och köket stå öppet under kvällen så ni kan fylla magen med god mat och fukta strupen med svalkande drycker. 

På lördag firar Fabriken att sommaren är här med att bjuda alla sina vänner på Sommarfestival. Vi kommer att plöja igenom sommarens alla musikgenrer. Dansa dig nattsvettig med The East Collective på utedäcket, plocka fram reggaefantasten och avsluta med käftsmällselectro signerad Headlock. Vi ses i sommarnatten!