V. 50 Stand up, Tömning och Luciapub!

FEST? På en onsdag?!
Lill-lördag anländer till Norrpan med pompa och ståt. Töm & Glöm är en hingst som inte kan tyglas in på endast en afton, så vi tjuvstartar. Det finns helt enkelt för mycket som behöver tömmas och glömmas. Därför presenterar Tryckbar Förtömningen!

torsdag är det dags för er kanske hittills roligaste kväll i livet. Sveriges humorelit, en definitionsfråga förvisso, besöker Trappan och skratten kommer att regna likt en midsommardag i Borås. Thomas Ahlbeck och hans entourage intar Trappans scen. Behöver vi säga mer?

Den 12/12 är det äntligen dags för SSKadat att styra upp årets Luciapub på Trappan. I riktigt klassisk Lucia-anda kommer det gå att köpa pepparkakor, glögg och lussebullar. Enligt den lite mer ungdomliga approachen till Lucia kommer också Gold Strike att finnas i baren. Utöver det härliga julmyset kommer också ett julquiz att anordnas. Visa just dina kunskaper för chansen att vinna finfina priser. 

Äntligen är tiden inne! Hela terminen har vi längtat, drömt oss bort, räknat ner… till TÖM & GLÖM! (Du trodde väl inte vi menade jullovet?) En högtid mer fullproppad än julafton och mer explosiv än nyår! ”’Tis the season to tömma and glömma” som Bing Crosby sa. Glömma den gången du stod där utanför Systemet kl. 14.55 en lördag – men hade glömt leg. Glömma att du äntligen kom i tid till tentan - men hade glömt anmäla dig. Lagom till att vi har återhämtat oss från den vilda ridturen som var Förtömningen, ska vi svinga oss upp i fest-sadeln igen! Samma pangpriser som erbjöds på Förtömningen gäller även på Töm & Glöm.

V.49 Irish kravallen

Första veckan i december kom troget tillbaka även i år, precis som Irish Pub. Trappan bjuder på en irländsk afton med rykande het Irish coffee, lömska leprechauns och floder av läskande grön maltdryck. Ni minns väl hur det har varit tidigare år? The Rubliners är tillbaka för att åter igen briljera på scen och sätta Trappan i gungning. Med irländska toner sätter de år efter år publiken i extas och stämningen är obeskrivligt röjig. För er som inte varit med tidigare eller för er som helt enkelt förträngt vad som hände denna decembernatt för ett drygt år sedan, det här är kvällen ni absolut inte vill missa! Så sno på dig dansskorna, slå runt och visa de vassa riverdance-moves’en vi vet att du tränat på hemma i studentrummet.

Välkomna till Stubinens filmquiz på torsdag. Temat är vårens filmer (som också offentliggörs på quizet). Ett finfint pris utlovas! Så kom och snacka film med Stubinen och ta en skön kväll på Trappan! Vem vet, kanske visas en och annan kortfilm också...

På lördag är det dags att festa i kravall-anda, i dubbel bemärkelse... ESCORT presenterar nu sin sista fest för året, KRAVALLENEfter att du lyckats storma Trappans entré (givetvis iklädd overall) kommer du på insidan möta andra studenter bland blåljus och kravallstaket.
Kvällens snackis kommer självfallet vara vem den där maskerade personen du dansade med
egentligen var och vem som vågade ta den där shoten som gänget i baren ville kalla tårgas!

V. 48 Dance till you're dead, fotboll och massa live

På onsdag är det dags för Fotbollspub med NAFFI. Den Vita Damen, Juventus, kommer på besök till Malmö Stadion. Juventus promenerade hem italienska Serie A förra året. Oddsen på att historien upprepar sig även detta år är relativt låga. Detta är Champions League dock, inte Serie A. Här är förutsättningarna annorlunda. Att spela inför 25000 galna skåningar är inte det enklaste.

Det blir bara kallare och kallare; mörkare och mörkare (särskilt på torsdag), därför kan du och dina vänner komma till Trappan och värmas av Jojje Eklunds behagliga stämma. Jojje är tidigare student på campus Norrköping och jobbar som sjuksköterska. Han älskar att spela och underhålla med musik. Så kom förbi på Livetorsdag! Det kommer även hållas en Dance till you're dead quiz innan Jojje går på scen. I prispotten ligger biljetter till lördagens nattklubb.

På fredag har Klubb Republik äran att presentera Anso Lundin som står på scen under artistnamnet Min Stora Sorg. Melankoliska texter i kombination med en sammetslen röst och sköna beats är ekvationen som ger M$$. Anso lämnar ingen oberörd och når igenom varje mur, filter eller försvar med sin ärlighet. Hon sjunger om sorg och svek, revanschlusta och hopp. Om att bryta upp och om att säga förlåt.

Norrköpings röjigaste fest är tillbaka! Med tre tunga dansgolv med ännu tyngre musik bjuder Dance Till You’re Dead in till vad som kommer att bli den mest dansanta kvällen sen förra Dance Till You’re Dead. Alla över 18 är välkomna in på Trappan på lördag, med glowsticks till alla i dörren, för att dansa sig svettiga till rök, musik och ljus! 7 DJs kommer att spridas ut över de tre dansgolven. Det stora golvet bjuder som vanligt på ösig electro, trance och house. De andra golven kommer att fyllas upp till bristningsgränsen med efterfrågad hardstyle, trap, drum’n’bass dubstep, moombahton, deep house, nu-disco, techno och mycker mer!