V. 40 Kroppsvätskor och kravall!

Den här veckan är det dags för terminens första kravall på Trappan. Som det inte räcker har vi även P3 på besök och en duktig musiker. 

Den 2:a oktober kommer Sveriges Radio P3:s humorvetenskapsprogram Institutet till Trappan och bjuder på quiz och poddinspelning. 
Programledarna Karin Gyllenklev och Jesper Rönndahl gästas av blodexperten Sofia Ramström och så kommer Marie Rubér för att berätta om sin forskning på seminalplasma (dvs vätskan som spermierna simmar i!!)

Trappan gillar musik och studenter. Extra kul tycker vi det är om dessa två kombineras så det blir musik av studenter. Därför välkomnar vi er till vår tredje Livefredag för terminen. Denna fredag får Trappan besök av en rutinerad herre i form av Emil Gustavsson som börjar bli lite av en veteran i live-sammanhang på Trappan.

Oktoberdimman ligger som ett svalt täcke över industrilandskapet. Luftens krispighet går nästan att ta på och precis när ljus blir till mörker uppstår magi. Höstkravallen på Trappan har i år valt att maskera sig. Helgrymt presenterar Masquerallen nu på lördag!

V. 39 Pizzaonsdag, Skånepub och Fabriken

Den här veckan är fullspäckad med aktiviteter på Trappan för alla smaker. 

Frasiga kanter, rykande tomatsås och en doft av smält ost. En kall öl på bordet, ett distanserat sorl och ljuva italienska toner. Stäm upp i italiensk skönsång, iförd den där randiga tröjan och ta en gondol ner till Trappan för nu vankas det Pizzaonsdag!

Jag trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo. Ulf Lundell vet vad han pratade om när han drömde sig bort till de skånska rapsfälten. SoCeR och Escort ger er ett substitut till öppna landskap mitt i Östergötland som kommer kännas som ”himma” för alla skåningar och som en exotisk utflykt för er andra. Skånepub är det som gäller på torsdag och arrangörerna lovar följande för att ni ska komma i skånsk stämning: Öl i Skånes färger, karaoke med både skånska och ”svenska” låtar och skånequiz.

Det är fredag och det är live! Det kan inte bli så mycket bättre än att få avsluta en veckas skolarbete med att få slappna av tillsammans med en massa vänner, god mat, god dryck och samtidigt få lyssna på ljuva toner som spelas av Johan Lindblom.

Kulturnatten är Fabrikens favoritdag och vi kommer att göra allt som står i vår makt för att det ska bli en högtsmällande dunderfest med alla våra festligaste vänner. På scén hittar du Little Jinder som styrt sin kosa från Stockholms indiescéner. Dansgolvsmoguler denna afton är inga mindre än Klubb Republik och Nino (Cookie Raiders) som kommer att få våra dansgolv att glittra och spraka som om det var nyårsafton.

v.38 Livefredag och Green party

Den här veckan har Livefredag premiär på Trappan. Förutom det kommer det att bli en till infokväll för er som missade förra veckan. På lördag har vi en speciell gäst på nattklubben!

Alla gillar att slippa stå i kö, käka billig mat, dricka billig öl och gå på feta personalfester. Allt detta får du göra när du jobbar hos oss på Trappan. Häng med på infokväll på onsdag och se vilket arbetslag som passar dig bäst!

För en fet sammanhållning jobbar vi bäst i lag, här får du möjligheten att bli det du alltid drömt om. Lär dig slunga burgare i kocklaget, kittla drinklökarna med barlaget eller vända plattor med Trappans fränaste DJ’s.

Vill du knipa en plats i serverings- eller värdlaget? Då har du hittat rätt. Ta chansen och bli morgondagens ljustekniker, webbdesigner, marknadsförare eller vimmelfotograf idag. 

På fredag är livespelningarna äntligen på Trappan igång igen! Det är dags för ljuva toner att spridas inom Trappans väggar när bandet The Third Track äntrar scenen. Det kommer bli en härlig första livefredag, så kom förbi och käka en burgare, ta ett glas och lyssna på en duktig Trio!

Söndagar är kanske en röd dag, men det är minsann inte lördagarna på Trappan, de är nämligen gröna! 
För grönt är skönt heter det ju, så därför går Trappan ihop med Midori för att ge er Green Party. Drinkarna kommer vara gröna, Trappan kommer vara grönt och kanske viktigast av allt, ni ska vara gröna. Så på med den grönaste outfiten så ses vi i den gröna kvällen.